Ce iti ofera asigurarea CASCO?

Cu asigurarea de avarii si furt de la SIGNAL IDUNA, tu si masina ta sunteti pe maini bune! Ai acoperire financiara in caz de accidente sau daune la masina ta, ajutandu-te sa eviti costuri mari de reparare sau inlocuire.

Descarca fisa

Ce inseamna de fapt o asigurare de avarii si furt a autovehiculelor?

Asigurarea acopera pagubele produse autovehiculului si eventualelor dotari suplimentare ale acestuia, impotriva unor riscuri variate. Pasagerii autovehiculului pot beneficia de acoperire suplimentara in caz de accident: deces, invaliditate, spitalizare si interventii chirurgicale.

Asigurarea Casco devine si mai utila cand poti conta pe asistenta rutiera in cazul unei situatii neprevazute. Asigurarea Casco are inclusa intotdeauna asistenta rutiera.

 

Ai fost jefuit? Te ajutam imediat!

Ai lasat masina parcata in parcarea unui supermaket si cand te intorci de la cumparaturi, constati ca geamul din dreapta a fost spart si cateva bunuri au fost furate. Cu asigurarea Casco ai acoperire pentru costurile de inlocuire a geamului masinii, precum si contravaloarea bunurilor furate.

 

Daune provocate de apa? Rezolvam aceasta situatie pentru tine!

Subsolul blocului in care masina ta este parcata este inundat in urma unor ploi abundente iar instalatia electrica a autovehiculului este distrusa. Cu asistenta rutiera, masina ta va fi transportata la cea mai apropiata unitate de service iar costurile cu inlocuirea instalatiei electrice distruse de apa vor fi suportate de asigurarea ta Casco.

 

Accident in trafic? Conteaza pe noi!

Esti implicat intr-un accident si nu esti vinovat de producerea acestuia? Te poti indrepta spre asiguratorul celui vinovat pentru acoperirea daunelor sau poti fi despagubit prin intermediul asigurarii Casco. In acest caz, fransiza din polita Casco nu va fi aplicata.

 

Riscuri asigurate si alte beneficii:

AVARII

coliziuni, loviri, rasturnari, derapari, zgarieri, caderi, caderea unor corpuri pe autovehicul

 þ

incendiu, explozie, trasnet

þ

cutremur, inundatie, vijelie, furtuna, uragan, tornada, prabusire sau alunecare de teren, ploaie torentiala, grindina, greutatea stratului de zapada sau gheata, avalansa de zapada, actiunea mecanica a apelor curgatoare sau a obiectelor purtate de ape

þ

daune provocate de animale (prin impact direct cu animale domestice sau salbatice pe drumuri publice, in timp ce autovehiculul era in miscare)

þ

vandalism

þ

FURT

 Important! riscul de furt se acopera doar daca esti este in posesia intregului set de chei corespunzator autovehiculului (continand 2 sau mai multe chei originale, in functie de tipul si modelul autovehiculului).

furtul autovehiculului

þ

furtul prin efractie al unor parti componente/ subansambluri, piese sau dotari suplimentare din interiorul autovehiculului

þ

 

Clauze suplimentare:

Acoperiri suplimentare - acordate cu plata unei prime suplimentare 

 • Accidente persoane (deces si invaliditate);
 • Accidente persoane - acoperirea extinsa (spitalizare si interventii chirurgicale);
 • Pierderea sau furtul cheilor;
 • Bagaje din autovehicule (pierdere, deteriorare, furt);
 • Circulatia in afara drumurilor publice;
 • Patrunderea autovehiculului in zone inundate;
 • Clauza jante si anvelope;
 • Distrugeri provocate de animale (in timp ce autovehiculul este in stationare);
 • Clauza daune majore - in baza acestei clauze asiguratorul diminueaza prima de asigurare, iar din pagubele rezultate, ca urma a producerii unor riscuri asigurate, se va scadea valoarea de 500 EUR (sau echivalent RON pentru politele emise in RON).

Acoperiri suplimentare - acordate fara plata unei prime suplimentare 

 • Reintregire automata a sumei asigurate;
 • Cheltuielile efectuate in vederea limitarii pagubelor;
 • Pagubele produse pieselor de rezerva si accesoriilor montate de producator;
 • Asistenta rutiera, 24 ore din 24 pentru autovehicule cu masa maxima autorizata pana la 3,5 tone, ce include: reparatia pe loc sau          tractarea pana la cea mai apropiata unitate service autorizata; adapostirea în siguranta a vehiculului pe parcursul noptii sau al weekend-ului; cazare pentru soferi si pasageri; transportul catre casa al soferului si al pasagerilor;transportul unei persoane pentru recuperarea autovehiculului.

In cazul in care doresti mai multe informatii sau o oferta de asigurare, te rugam sa ne contactezi la adresa de email: casco@signal-iduna.ro