Stiri

Robert Grigore, reconfirmat în funcția de Director General Adjunct al SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI

03.04.2024

Robert Grigore, Director General Adjunct SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI, a primit aprobarea din partea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru un nou mandat în cadrul companiei. 

Robert Grigore și-a început activitatea profesională în Ministerul Finanțelor, urmând apoi cariera în domeniul asigurărilor, în diverse companii, ultimele fiind ERGO Asigurări și apoi SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI, odată cu finalizarea achiziției companiilor ERGO de către SIGNAL IDUNA.

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul asigurărilor, Robert Grigore are o perspectivă vastă și o înțelegere profundă a acestui sector. Această expertiză valoroasă a fost demonstrată în implementarea cu succes a unor proiecte complexe precum regimul Solvency II, în două companii diferite, una specializată în asigurări de viață și alta în asigurări generale.

Succesul acestor implementări a fost posibil în principal datorită sprijinului și know-how-ului primit din partea reprezentanților grupului, precum și a echipelor profesioniste cu care a lucrat. De aceea, consideră că echipele solide și bine închegate, cu un nivel profesional cumulativ ridicat, sunt elementele cheie în realizarea unei tranziții ușoare și eficiente în cadrul unei organizații, fie că este vorba despre implementarea unor proiecte noi sau de adaptarea la schimbări legislative sau de guvernanță. În viziunea sa, adaptabilitatea rapidă la schimbare este cea mai importantă calitate a unei companii, mai ales în contextul actual. Orice schimbare trebuie privită ca pe o oportunitate de creștere și dezvoltare, iar puterea de a anticipa și de a acționa rapid pentru a oferi valoare clienților și angajaților, este esențială pentru succesul pe termen lung.  

„Sunt onorat să fac parte dintr-o echipă de profesioniști, împreună cu care putem să dezvoltăm produse și servicii de asigurare ce oferă românilor protecție pe termen lung. Colaborarea noastră are la bază valorile SIGNAL IDUNA: calitate, ambiție și siguranță, precum și o atenție deosebită față de nevoile clienților noștri”, a precizat Robert Grigore, Director General Adjunct, SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI. 

SIGNAL IDUNA este prezentă pe piața din România cu o ofertă variată de produse și servicii, cu soluții de asigurare adaptate atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii de orice dimensiune, acoperind numeroase nevoi și riscuri, fie că este vorba de răspundere civilă, clădiri și bunuri, auto sau sănătate și viață.

Citeste si