Stiri

Mesut Yetișkul, reconfirmat în funcția de Director General al SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI

01.07.2024

Mesut Yetișkul, Director General al SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI, a primit aprobarea din partea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru un nou mandat în cadrul companiei.

Mesut Yetișkul a deținut funcția de Director General al ERGO Asigurări până în momentul preluării companiei de către SIGNAL IDUNA. Anterior, începând cu anul 2008, acesta a fost membru în Consiliul de Administrație al Credit Europe Asigurări și Director General al companiei.

În cadrul SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI, Mesut Yetișkul a demonstrat o expertiză remarcabilă în gestionarea tranziției și integrării companiei și echipei la noile standarde și strategii de dezvoltare și diversificare a portofoliului de produse. Experiența sa vastă în managementul asigurărilor și capacitatea de a conduce echipe diverse au fost esențiale în adaptarea companiei la provocările pieței locale și internaționale.

Sub conducerea sa, SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI a reușit să își consolideze poziția pe piața românească. Abordarea strategică și orientarea către nevoile clienților au permis companiei să se diferențieze prin soluții personalizate și servicii de înaltă calitate, contribuind astfel la creșterea satisfacției și loialității acestora.

Experiența și pasiunea pentru industria asigurărilor, alături de angajamentul pentru excelență, m-au ghidat întotdeauna în activitatea profesională. Conducerea unei echipe dedicate este o onoare pentru mine, iar contribuția noastră la dezvoltarea pieței de asigurări din România reprezintă un pilon esențial în parcursul nostru. Prin orientarea noastră fermă către nevoile clienților și prin inovația constantă în produse și servicii, am reușit să consolidăm poziția SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI pe piața din România”, a declarat Mesut Yetișkul, Director General, SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI.

 

Înainte de a prelua responsabilitatea companiei din România, Mesut Yetișkul și-a dezvoltat experiența profesională ca actuar în cadrul Oficiului de Supraveghere a Asigurărilor din Turcia. El a mai deținut diverse poziții de management în companii de asigurări din Istanbul. Între 2000 și 2004, și-a extins experiența internațională ca Project Manager și Reprezentant Regional pentru AIG - Life Insurance Company în Wilmington, Delaware, SUA. Ulterior, între 2005 și 2006, acesta a fost și membru în Consiliul de Administrație al Birey Egitim Publishing Company în Istanbul.

Mesut Yetișkul este licențiat în matematică la Universitatea Bospor și deține un Master în Bănci și Asigurări de la Universitatea Marmara, ambele din Istanbul.

SIGNAL IDUNA este prezentă pe piața din România cu o ofertă variată de produse și servicii, cu soluții de asigurare adaptate atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii de orice dimensiune, acoperind numeroase nevoi și riscuri, fie că este vorba de răspundere civilă, clădiri și bunuri, auto sau sănătate și viață.

 

Citeste si