Stiri

SIGNAL IDUNA, asigurătorul oficial al evenimentului City Celebration 2024 - Timișoara

16.08.2024

București, 16 august 2024: SIGNAL IDUNA va fi asigurătorul oficial al evenimentului City Celebration 2024 Timișoara. Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediție, va avea loc într-o locație centrală, Parcul Civic și Bulevardul I. C. Brătianu, în perioada 16-18 august.

Compania de asigurări SIGNAL IDUNA furnizează o protecție extinsă prin intermediul unei polițe de răspundere civilă generală, care acoperă riscurile asociate evenimentului, atât pentru persoane cât și pentru bunuri, pe parcursul celor trei zile fiind așteptați peste 60.000 de participanți. SIGNAL IDUNA oferă protecție pentru eventuale pagube materiale sau vătămări corporale care pot apărea în timpul evenimentelor, inclusiv în cazul aparițiilor publice ale artiștilor naționali și internaționali, în cadrul concertelor, reprezentațiilor acestora, precum și în cazul altor evenimente organizate de operatori culturali.

„Ne bucurăm să sprijinim eforturile colective de a menține Timișoara în topul orașelor recunoscute drept centre culturale și artistice de referință la nivel european, prin continuarea parteneriatului nostru cu organizatorii acestui eveniment de tradiție. Manifestările culturale și sociale joacă un rol crucial în consolidarea reputației orașului, aducând comunitatea împreună și promovând diversitatea artistică.

Organizarea unui eveniment implică multiple riscuri, de la cele legate de logistică și securitate, până la cele de sănătate publică. O asigurare bine concepută nu doar că protejează organizatorii și participanții împotriva eventualelor situații neprevăzute, dar oferă și siguranța necesară pentru ca evenimentul să se desfășoare fără stres, permițându-le tuturor să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat: celebrarea artei și a culturii. Prin oferirea de soluții de asigurare personalizate, contribuim activ la menținerea Timișoarei ca un veritabil centru cultural și artistic de referință pe plan european.”, a declarat Adina Ionuțiu, Underwriting and Reinsurance Manager, SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI.

De-a lungul ultimilor ani, SIGNAL IDUNA s-a remarcat ca un partener activ al Timișoarei și nu numai, fiind asigurător al mai multor evenimente, care au inclus de la spectacolele impresionante și expoziții, până la atelierele interactive și proiecții de artă urbană și care au atras numeroși turiști cu afinități culturale. În anul 2023, SIGNAL IDUNA a fost asigurătorul oficial al evenimentelor de deschidere și de închidere a programului Timișoara – Capitala Europeană a Culturii, iar printre evenimentele culturale importante asigurate anul acesta amintim festivalul de muzică rock ArtMania. Desfășurat la Sibiu între 26 și 28 iulie, evenimentul a avut ca temă centrală muzica, iar artele vizuale, în special fotografia și pictura, au avut un rol important. Anul acesta, a fost înregistrat un record de participare, cu peste 25.000 de persoane prezente pe parcursul celor trei zile de concerte și evenimente alternative, la care au participat 14 trupe internaționale și românești.

SIGNAL IDUNA, în calitate de asigurător, susține dezvoltarea centrelor culturale din România, oferind soluții de asigurare complete și adaptate nevoilor specifice. Acestea includ asigurarea răspunderii civile pentru organizatorii de evenimente sportive, artistice și recreative, protecția împotriva accidentelor pentru participanți, precum și asigurarea operelor de artă și a expozițiilor.

 ******

Despre SIGNAL IDUNA:

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania.

Fondat în urmă cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA și-a câștigat o reputație excelentă ca furnizor puternic și de încredere pentru asigurări și servicii financiare, oferind o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate. Conduita comercială a SIGNAL IDUNA este orientată către succesul pe termen lung și se bazează pe satisfacerea nevoilor clienților și pe dezvoltarea pieței, pe inovație și independență financiară.

În prezent, SIGNAL IDUNA activează pe piețele de asigurări din Germania, Polonia, Ungaria și România.

Pe piața locală, SIGNAL IDUNA și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul actual include o gamă variată de produse și servicii, atât pe segmentul dedicat persoanelor fizice cât și pe segmentul clienților de tip Corporate și IMM. Soluțiile de asigurări generale, viață și sănătate adresează nevoi specifice de protecție pentru ambele segmente de clienți, puse la dispoziție de SIGNAL IDUNA, prin cele două companii (SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE și SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI).

SIGNAL IDUNA oferă și soluții de reasigurare, analiză și servicii de consultanță în ceea ce privește subscrierea riscului pentru gestionarea optimă a asigurărilor. Expertiza SIGNAL IDUNA este susținută de acoperire la nivel național și de o experiență digitală simplificată și atractivă pentru clienți.

 

Pentru mai multe informații puteți vizita website-ul companiei www.signal-iduna.ro

Citeste si