Stiri

Radu Manoliu, Director General Adjunct SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI, reconfirmat pentru un nou mandat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF)

03.07.2024

Radu Manoliu, Director General Adjunct la SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI, a primit recent aprobarea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a-și continua mandatul în echipa de conducere a companiei.

El ocupă această funcție din 2007, când a fost înființată compania, Fiba Asigurări care ulterior a devenit Credit Europe Asigurări, apoi ERGO ASIGURĂRI, până la achiziția de către SIGNAL IDUNA în anul 2022.

Cu peste 24 de ani de experiență în asigurări, incluzând intermedierea și cercetarea pieței, Radu Manoliu și-a început cariera la BTR Asigurări și a deținut poziții cheie, precum: Director General al Finance Broker de Asigurare (inițial Finans-Broker), Senior Insurance Officer la Finans Leasing (devenită Credit Europe), Insurance Adviser la Romstal Leasing și Cercetător la GfK România.

„Mă bucur să fac parte din echipa SIGNAL IDUNA, după ce am avut ocazia să contribui încă de la început la evoluția companiei. De-a lungul celor 17 ani în care am trecut prin numeroase transformări, creșterea calității serviciilor a fost constantă, fiecare provocare întărindu-ne și permițându-ne să ne adaptăm cu succes la așteptările tot mai ridicate ale clienților și partenerilor. Sunt mândru că, împreună cu colegii mei, putem oferi românilor servicii de asigurare de înaltă calitate, menținându-ne angajamentul de a proteja ceea ce este important. Într-o lume plină de incertitudini, consider că asigurarea este o necesitate”, a declarat Radu Manoliu, Director General Adjunct, SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI.

SIGNAL IDUNA este prezentă pe piața din România cu o ofertă variată de produse și servicii, cu soluții de asigurare adaptate atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii de orice dimensiune, acoperind numeroase nevoi și riscuri, fie că este vorba de răspundere civilă, clădiri și bunuri, auto sau sănătate și viață.

Citeste si